Toomas Lepa kahtlused pealtkuulamise kohta menetlust kaasa ei toonud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Televisiooni juhatuse liige Toomas Lepp.
Tallinna Televisiooni juhatuse liige Toomas Lepp. Foto: Priit Simson

Tallinna Televisiooni (TTV) juhatuse liikme Toomas Lepa kahtlused pealtkuulamisseadmete paigaldamise kohta Solarise keskuse teleruumidesse ei toonud kaasa menetlust.

«Kaitsepolitsei saab kirjavahetust avalikult lahkamata kinnitada, et mainitud avaldus ei toonud endaga kaasa süüteomenetlust,» ütles kaitsepolitsei pressiesindaja Harrys Puusepp BNSile.

Lepp pöördus oma kahtluste asjus kaitsepolitseisse oktoobri alguses. «Ma kahtlustasin lutikate paigaldamist Tallinna Televisiooni stuudiosse ja palusin seda ka spetsialistidel kontrollida, kes seda kahtlust kinnitavad,» ütles Lepp 10. oktoobril BNSile. «Ma viin kaitsepolitseisse avalduse ja palun kontrollida pealtkuulamisseadmete olemasolu ja Tallinna linnapeakandidaadi Eerik Niiles Krossi seotust nendega,» sõnas Lepp.

Ta lisas, et Kross viibis Tallinna Televisiooni ruumides mõned päevad enne, kui Lepp palus asjatundjatel pealtkuulamisseadmete olemasolu kontrollida. Kross andis Tallinna pressikeskuses pressikonverentsi 11. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles