Eestlased tahavad üha rohkem vene keelt õppida

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitri Mironovi kinnitusel saab keeleõppega liituda ka keset semestrit.
Dimitri Mironovi kinnitusel saab keeleõppega liituda ka keset semestrit. Foto: Peeter Langovits

Vene keelt saavad huvilised õppida keeltekoolides, aga ka ülikoolide avatud õppes.

Tallinna Ülikooli Katariina kolledži direktori Dimitri Mironovi kinnitusel huvitab eestlasi vene keele õppimine üha enam ning valida on paljude keeltekoolide vahel. «Valik on Tallinnas keeltekoolide näol väga suur. Meie Katariina kolledžis mängime veidi teisel tasandil – siin õpitakse keelt kõrghariduse baasil. Teine koht lisaks kolledžile, kus vene keele kursusi korraldatakse, on Tallinna Ülikooli keeltekeskus, keelte ja kultuuride instituut,» nimetas Mironov õppimisvõimalusi Tallinna Ülikoolis.

Uus ja interaktiivne võimalus vene keelt õppida on Mironovi hinnangul Embassy of Education. «See on veebikeskkond, kus on loodud võimalused õppida vene keelt iseseisvalt. Seal kasutatakse loomingulisi pedagoogilisi võtteid – mänge, konsultatsioone jms, mida võib pidada uuemat moodi keeleõppeks. Valikus on palju keeli,» soovitas Mironov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles