Tartu sai suurema linnavalitsuse

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus linnavalitsus: abilinnapead Raimond Tamm (vasakult), Kajar Lember, Vladimir Šokman ja Jarno Laur, linnapea Urmas Kruuse ning abilinnapea Tiia Teppan.
Uus linnavalitsus: abilinnapead Raimond Tamm (vasakult), Kajar Lember, Vladimir Šokman ja Jarno Laur, linnapea Urmas Kruuse ning abilinnapea Tiia Teppan. Foto: Margus Ansu

Tartu linnapea Urmas Kruuse ametisse tagasi valimist ja uue linnavalitsuse kinnitamist saatis opositsiooni terav kriitika palgakulude kasvatamise üle ajal, mil linna eelarve on tuleval aastal hoopis kahanemas.

Juba kuus aastat linnapea ametit pidanud Urmas Kruusele ei seadnud volikogu eile järgmiseks neljaks aastaks Tartu linnapead valides vastu ühtki kandidaati. Tema poolt hääletas salajasel hääletusel 29 volinikku. Vastu oli neli.

Volikogu kinnitas ametisse ka viis abilinnapead, seega senisest ühe enam. Hariduse abilinnapeana jätkab Tiia Teppan (RE), kes sai 28 poolthäält, kuus oli vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles