Nädala plaat: sõidan tasa läbi tundmatuse

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faun Racket
Faun Racket Foto: Erakogu

Faun Racket

Enter Projector

(Vitamiin Loft Records)

Hinne 5

Faun Racket paistab silma, selle kaks poolust – Andres Lõo ja Talis Paide – eraldi samuti. Kui Lõo Luarvik Luarvikus ja Opium Flirdis ning Paide Kosmosepealinnas ja State of Zoe’s on juba niigi kõrgelennuliselt paugutanud, siis koos... See pole juba mitte ainult teine tase, vaid hoopis teine mäng, mille reegleid Fracketid selle käigus oma suva järgi tundmatuseni muudavad. Sest nad võivad seda. Sest see on nende mäng ja nende enda kirjutatud reeglites lubatud.

Mullu kontserdilaval debüteerinud Faun Racket näitab püünel jõudu, mis justkui ei saaks olla vinüüli või laserisse konverteeritav. Nüüd aga «Enter Projector» – album, mis samaaegselt toores ja nii säravaks lihvitud, et laivis seda ju küll järele teha ei anna. Küllap pole ega saagi – Fracket lihtsalt oskab jõuda sarnaselt lööva ning lummava tulemuseni nii laval kui stuudios. Jõud on jääv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles