Tiitlikaitsjad väljas, Nadal ja Federer poolfinaalis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer võitu tähistamas.
Roger Federer võitu tähistamas. Foto: Reuters/ScanPix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel on konkurentsist välja langenud nii meeste kui ka naiste tiitlikaitsja. Serblane Novak Djokovic pidi reketid pakkima esmaspäevases veerandfinaalis, olles jäänud alla šveitslasele Stanislas Wawrinkale. Kolmapäeval tabas sama saatus naiste tiitlikaitsjat, valgevenelanna Victoria Azarenkat, kes pidi tunnistama poolatar Agnieszka Radwanska 6:1, 5:7, 6:0 üleolekut.

«Ta jõudis iga pallini ja aimas mu löökide suuna väga tihti ära,» sõnas Azarenka pärast mängu pressikonverentsil. «Vastane tegi täna kõike paremini kui mina.» 24-aastane Radwanska läheb poolfinaalis vastamisi Dominika Cibulkovaga, kes oli 6:3, 6:0 üle Simona Halepist.

Naiste konkurentsis on nüüd mängust väljas kolm kõrgema asetusega mängijat, lisaks Azarenkale ka maailma esireket Serena Williams ja venelanna Maria Šarapova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles