Juske: näen juba Westholmi ärikeskust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Juske.
Jaak Juske. Foto: Martin Ilustrumm

Sotsiaaldemokraadist linnavolinik Jaak Juske ütles keskerakondlasest kolleegi Märt Sultsi ettepanekut kommenteerides, et tal hakkas seda kuuldes fantaasia kohe tööle.


«Mul hakkas fantaasia tööle, kuidas linna vahel on suured sildid: Westholmi ärikeskus ja kaubamaja 21. Kool. Gustav Adolfi gümnaasiumi õpetajana meeldiks mulle eriti mõte anda see vana kloostrikompleks tagasi tsistertslaste ordule ja avada seal uuesti nunnaklooster,» ütles Juske volikogu istungil Sultsi mõtteavaldust kommenteerides.

Koolidirektor ja linnavolinik Märt Sults esitas eilsel linnavolinikul haridusvaldkonda juhtivale abilinnapeale Mihhail Kõlvartile järelepärimise selle kohta, kui suur võiks olla tulu, kui rentida südalinnas asuvad koolihooned välja äripindadeks, viies haridusasutused teistesse linna asumitesse, kus õpilased elavad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles