Tartu põrgulärm murdis tugeva Samaara

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki eilses võidumängus kerkis resultatiivseimaks leedulane Vilmantas Dilys 23 punktiga.
Rocki eilses võidumängus kerkis resultatiivseimaks leedulane Vilmantas Dilys 23 punktiga. Foto: Margus Ansu

«See oli kogu Eesti korvpalli kõva võit!» hõiskas Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe pärast eilset mängu Samara Krasnõje Krõlja meeskonnaga, kui oli kindlustatud pääs EuroChallenge’i sarja veerandfinaali. Eile Tartu Ülikooli spordihoones toimunut on väga raske sõnadesse panna. Iga viimne kui istekoht oli täidetud eriti lärmaka ja tulihingelise korvpallifänniga. Kõik olid oma pasunad kodus eriti puhtaks teinud ning tekitatud müra oli tõesti enneolematu.

Rocki võidunumbrid 84:73 räägivad iseenda eest. Midagi ei jäetud viimasele sekundile. Tegelikult viimasel minutil pall hoopis seisis ja möödunud aastal sama sarja võitnud Samaara mehed isegi ei proovinud midagi ette võtta.

Kullamäe sõnul oli tegemist omamoodi huvitava saavutusega – mingit karikat nagu ei võidetud, aga meeleolu oli ometi vägev. «Vastas oli tõesti väga tugev meeskond. Neil on iga viimne kui mees väga kõrge klassiga mängija,» arutles Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles