Määramatus spordiklubides kestab

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiseltsi Kalev eilne kergejõustikutreening Tamme staadioni saalis. Tõkkejooksu teevad Marten Tiisler, Cassandra Pastak ja Stella Seim.
Spordiseltsi Kalev eilne kergejõustikutreening Tamme staadioni saalis. Tõkkejooksu teevad Marten Tiisler, Cassandra Pastak ja Stella Seim. Foto: Kristjan Teedema

Stipendiumide sildi all maksuvabade palkade maksmine tõotab sel aastal spordiklubides jätkuda, sest klubidel pole võimalust osalustasusid tõsta ja riik võib ulatada abikäe alles 2015. aastal.

Kümnel spordialal ligi 1300 noort treeniva Tartu spordiseltsi Kalev tegevdirektor Raido Mägi ütles, et esialgu pole Kalev stipendiumide maksmist lõpetanud.

«Oleme kümne spordialaliidu liikmed ja konkreetset seisukohta, et stipendiumid on keelatud, praegu pole,» ütles Mägi. «Kehtivad stipendiumilepingud on sõlmitud üheks aastaks. Kui need ära lõpevad, enamasti mais, siis otsustame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles