Raadiomaja täitub taas kontserdimeluga

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna õhtul teeb kontserdisarja «Areaal Live» avaetteaste aasta uustulnuka Kuldse Plaadi saanud Silver Sepp.
Täna õhtul teeb kontserdisarja «Areaal Live» avaetteaste aasta uustulnuka Kuldse Plaadi saanud Silver Sepp. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna saab alguse kontsertsaadete sarja «Areaal Live» neljas hooaeg.

Täna õhtul alustab oma neljandat hooaega Klassikaraadio kontserdisari «Areaal Live», mis aprillikuu viiel kolmapäeval avab raadiomaja esimese stuudio uksed muusikasõbralikule publikule. Tasuta stuudiokontserdid algavad aprilli kolmapäevadel kell 22 ning otseülekande teeb nendelt Klassikaraadio.

Nagu kolmel eelneval hooajal, alates Mari Kalkuni 2010. aastal antud avakontserdist, pühendub «Areaal Live» tänavugi Eestis tegutsevate põnevate artistide ja ansamblite tutvustamisele. Korraldajad soovivad kaasa haarata võimalikult erinevaid muusikaringkondi eksperimentaalsest elektroonikast rokkiva džässini, pehmest indie’st ja kunstipärasest diskost kuni autentsuse üle vaidleva pärimusmuusikani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles