Soosepa lasteaed soovib jätkata senisel kujul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soosepa elamuala.
Soosepa elamuala. Foto: Liis Treimann

Viimsi vallas asuv Soosepa lasteaed Väike Päike soovib tegevust jätkata senisel kujul ning  lükkab ümber väited lasteaia võimalikust sulgemisest.

Lasteaia Väike Päike juhataja Marju Saare sõnul on lasteaia täituvus 100-protsendiline ning  operaator majanduslikult jätkusuutlik. Lasteaia operaatoril  on kinnistu omanikuga OÜ Novaator Invest 2016. aastani kehtiv tähtajaline rendileping, mis asjaõigusseaduse järgi jääb kehtima ka võimaliku omaniku vahetuse korral.

Saare sõnul on Viimsi valla otsus munitsipaliseerida Soosepa lasteaed praeguse operaatoriga sisulisi läbirääkimisi pidamata  liiga tormakas.

«Lasteaia munitsipaliseerimine suurendab valla kulusid ning kuna Soosepa kinnistu on sundmüügis, ei ole ka teada, kes võib saada kinnistu uueks omanikuks,» ütles Saar. «Soovime edaspidigi olla Viimsi vallale partner lasteaiateenuse pakkumisel ning loodame, et vallavalitsusega on võimalik asuda koostööle.»

Soosepa lasteaed on Viimsi valla suurim eralasteaed, kus käib praegu 90 last ning lastevanemate rahulolu on kõrge. Lasteaed pakub tööd 26 inimesele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles