Arhitekt, kelle jälgi on terve Tartu täis

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhitektuuriklubi arhitekt Kaido Kepp (39) on pärit Elvast, lõpetanud Tallinna tehnikakõrgkooli ja nüüd elab Tartus, kus tema kodu ja büroo on Salme tänava majas, mille hoovis on Karlovale omane kahekorruseline kuur.
Arhitektuuriklubi arhitekt Kaido Kepp (39) on pärit Elvast, lõpetanud Tallinna tehnikakõrgkooli ja nüüd elab Tartus, kus tema kodu ja büroo on Salme tänava majas, mille hoovis on Karlovale omane kahekorruseline kuur. Foto: Margus Ansu

Karlovas elav ja töötav arhitekt Kaido Kepp pole võitnud suuri arhitektuurivõistlusi, kuid tema projektide järgi on Tartus ehitatud või renoveeritud kümneid maju, vähemalt mõnda tema töölaual loodut teab iga tartlane.

Olete viimaste  aastate üks viljakamaid arhitekte Tartus. Kui palju neid maju on, mille juurde käib teie nimi?

Ei tea, ei ole kokku lugenud. Võibolla teised siinsed suuremad tegijad teevad rohkem üle Eesti, kuidagi on nii välja kukkunud, et tööd tulevad enamasti Tartusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles