Indiefest toob loomevabaduse

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Indiefesti tänavustest peaesinejatest on Norra indiepopansambel Highasakite, kes on Eesti publikule tuttav juba mulluselt Tallinn Music Weekilt.
Üks Indiefesti tänavustest peaesinejatest on Norra indiepopansambel Highasakite, kes on Eesti publikule tuttav juba mulluselt Tallinn Music Weekilt. Foto: highasakite.no

Mullu kevadel esimest korda toimunud Tartu Indiefest naaseb järgmisel nädalal suurema ja tugevamana ning täidab ülikoolilinna taas kuueks päevaks sõltumatu kultuuriga Eestist ja välismaalt.

19.–24. maini astuvad neljal laval ja väiksemates esinemiskohtades üles muusikud kümnest Euroopa riigist. Nädala jooksul on publikul võimalus osa saada laiast programmist, mis haarab nii kohalikke tänavamuusikuid kui ka Euroopas tuuritavaid artiste Baltimaadest, Norrast, Islandilt, Luksemburgist, Prantsusmaalt, Taanist, Hollandist ning Suurbritanniast.

Festivali eriüritused tutvustavad ka indiekultuuri mittemuusikalisi tahke, tutvustades publikule ka indiemänge, -kirjandust ja -kunsti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles