Kanepi ja treener Tamla koostöö sai rahumeelse lõpu

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta tagasi olid Märten Tamla ja Kaia Kanepi rõõmsad, sest kõik sujus. Enam ei suju, sest Kanepit vaevavad vigastused.
Aasta tagasi olid Märten Tamla ja Kaia Kanepi rõõmsad, sest kõik sujus. Enam ei suju, sest Kanepit vaevavad vigastused. Foto: Andres Haabu

Märten Tamla: «Vigastus häirib Kanepit sedavõrd, et polnud enam mõtet tema kõrval järjepidevalt olla.»

Vahetult enne Prantsusmaa lahtisi tennisemeistrivõistlusi katkes Kaia Kanepi koostöö treener Märten Tamlaga. «Intriigi ega skandaale pole mõtet otsida, läksime lahku sõbralikult, vastastikusel kokkuleppel,» selgitas Tamla, kuid tõdes, et kui sportlane vigastuse tõttu täie jõuga harjutada ei saa, pole tipptasemel treeneritööl väga sügavat mõtet.

Kanepi lendas Pariisi Tamlata. Aasta kestnud koostöö oli otsa saanud. Pariisis kaotas Kanepi avaringis pärast võidetud avasetti rumeenlanna Monica Niculescule 7:5, 3:6, 1:6. Kohtumist jälginud publik avaldas pettumust nii omavahelistes vestlustes kui foorumites. Kanepi poleks justkui tahtnud mängida. Kõik punktid, mille saamiseks tuli vähegi pingutada, lasi ta minna. 55 lihtviga räägib enda eest. Arutati, et Kanepi karjäär hakkab ilmselt lõppema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles