Eesti põrkas vastu Itaalia agressiivset kaitset

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson Itaalia vastu ründamas.
Merike Anderson Itaalia vastu ründamas. Foto: Liis Treimann

Eesti naiste korvpallikoondis võitles tugeva Itaaliaga nagu võrdne võrdsega, ent lõpuks pidi leppima siiski kaotusega 45:52. Naiskonna liider Merike Anderson tunnistas, et tulemus tekitas pettumuse. «Ilmselt pole me veel päriselt valmis võitlema EM-finaalturniiri koha eest,» nentis ta.

Pärast katastroofiliselt kehva algust, mille järel leidis Eesti end kaotusseisust 2:10, pakkusid peatreener Jaanus Levkoi hoolealused tasemel korvpalli. Poolajaks juhiti 24:20 ja kolmandat veerandaegagi alustati korviga, ent seejärel põrgati vastu Itaalia agressiivset ja tihedat kaitset.

Külalised pääsesid ette, ent Eesti ei andnud veel alla – neljandal veerandajal saadi veel korraks ühe punktiga juhtima, ent rohkemaks jõudu ei jätkunud. Tõsi, veel mõni minut enne lõppu näis, et kõik on võimalik, ent otsustavatel rünnakutel tehti mitu pallikaotust ja lisaks ei jõudnud pall viseteks kokkulepitud kohtadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles