Howard Frierist sai Tallinn 1182 naiskonna peatreener

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Howard Frier
Howard Frier Foto: Rando Reining

Eelmisel hooajal Eclex/1182 nime kandnud Eesti naiste korvpalli viimaste aastate edukaim klubi sai uue treenerite duo ja nime. Naiskond hakkab algavast hooajast kandma nime 1182 Tallinn ja peatreeneriks saab endine tippmängija Howard Frier, abitreeneriametis teeb debüüdi endine Eclexi ning Eesti rahvusnaiskonna mängija Gerly Kostla.

«Olen selle võimaluse üle tänulik. Iga treener tahab ühel päeval end peatreenerina proovile panna,» sõnas Frier. «Mul on hea meel, et saan naiskonda juhendada koos Kostlaga, oleme suviti koos laagreid korraldanud ja tunneme juba ajast, mil Kalev/Cramos mängisin. Meil mõlemal puudub sel tasemel kogemus, kuid see on samas ka põnev ja püüame oma vigadest õppida.»

Frier tuli Eestisse 2004. aastal ja aitas seejärel kahel hooajal Kalev/Cramo Eesti meistriks. Treeneriristsed sai ta 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles