Alternatiivmuusikapidu ärritas võsulasi

Martti Kass
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu rand.
Võsu rand. Foto: Eva Klaas / Virumaa Teataja

Põhja-Eesti populaarseimas suvituskohas Võsul mitu ööd-päeva jutti väldanud muusikafestival röövis vaikust nautivatelt kohalikelt elanikelt ja suvitajatelt meelerahu.

Enim häiritud oli eelmisel nädalavahetusel pealesunnitud helidest Võsu Kalda tänava rahvas, kuid muusika kostnud ka teispoole lahte Käsmu välja, kirjutas Õhtuleht.

Ühe sagedase Võsul suvitaja sõnul on tema pere sellega küll harjunud, et rahvast voorib palju ja üritusi ka rannas peetakse, kuid nüüd läinud rahurikkumine üle piiri.

Vihula abivallavanem Urmas Osila tunnistab, et on Võsu inimestega rääkinud ja saanud tulevikuks hea õppetunni, et tulevikus peab sääraste festivalide lubamisega olema ettevaatlikum ja täpsem.

Abivallavanem tunnustab aga ka festivalikorraldajaid, kes olid käitunud vastutulelikult ja viisakalt – kui paluti võimu maha keerata, siis nad tegidki nii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles