Kinosaalitäis inimesi ootas 45 minutit kiirabi

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse kino.
Sõpruse kino. Foto: Toomas Huik

Tallinnas Sõpruse kino trepil kukkunud vanem naine pidi läinud reedel kannatama kolmveerand tundi, kuni kiirabi tuli ja ta haiglasse viis. Põrandal lebanud naisega koos ootas kiirabi ka sadakond kinokülastajat, keda enne saali ei lastud.

«Hästi õnnetu astumine oli ühest astmest,» meenutas 17. oktoobril juhtunut Sõpruse programmijuht Tiina Savi, kes samuti sel õhtul kinosaalis viibis. Tegemist oli erilise õhtuga, mil umbes sada kutsetega vaatajat kogunes kinno filmi «Sils Maria pilved» esilinastusele. Üle 60-aastane naine kukkus aga eelmiselt seansilt lahkudes ega saanud enam püsti, mistõttu kutsuti kohale kiirabi.

Kell 18.18 helistati numbril 112. Häirekeskus registreeris info: abivajaja kukkus põrandale, põrutas selga ja kurdab nimmepiirkonnas valu, ei saanud püsti. Kirja pandi ka, et tegu ei ole eluohtliku seisundiga, sest naine on teadvusel ja vastab küsimustele adekvaatselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles