Õpipoiss Korjus leidis hoo

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blancpaini sarjas pidi Kévin Estre’i ja Andy Soucekiga autot jaganud Kevin Korjus mitme katkestamise tõttu leppima alles kaheksanda kohaga.
Blancpaini sarjas pidi Kévin Estre’i ja Andy Soucekiga autot jaganud Kevin Korjus mitme katkestamise tõttu leppima alles kaheksanda kohaga. Foto: Brecht Decancq Photography / Brecht Decancq

Ühtaegu nii Blancpaini kui ka European Le Mansi (ELMS) sarjas osalenud Kevin Korjus lõpetas elu esimese hooaja kereautodel pisut kahetiste emotsioonidega: kiirusega võis rahule jääda, kuid väga headeks tulemusteks ei õnnestunud seda tihti realiseerida.

«Kvalifikatsioonidega olen kindlalt rahul. Kümnest sõidust seitsmes tegin mina kvalifikatsiooniringi ja olin kolm korda teine, halvim koht oli kuues. Pole paha, kui arvestada, et näiteks Blancpaini etapil osaleb umbes 45 autot,» lausus Korjus. «ELMSis saadud neljas üldkoht oli maksimum, selle üle ei saa nuriseda – esikolmikusse jõuda ei olnud reaalne. Blancpainis võinuks natuke paremini minna, sest pärast kahte etappi juhtisime, aga lõpuks olime alles kaheksandad. Kahjuks pidime katkestama ka näiteks Spa 24 tunni sõidu, kus jagati topeltpunkte,» sõnas Korjus.

Kogenud kaaslased

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles