Lasnamäelt Vene seriaalide täheks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirill Käro
Kirill Käro Foto: Tairo Lutter

Tallinnast pärit Kirill Käro (39) on praegu Venemaal kuum nimi tänu seriaalile «Nuuskija», kus ta mängib nimiosalist, eraklikku ja kummalisevõitu detektiivi.

Eelmisel telehooajal ületas «Nuuskija» vaadatavuselt kõiki muid Venemaa seriaale, isegi neid, kus peaosades sellised idanaabri superstaarid nagu Vladimir Maškov, Jevgeni Mironov, Sergei Garmaš ja Tšulpan Hamatova. Kindlasti on selles suur teene ka Käro tegelaskujul, eraklikul detektiivil Nuuskijal.

Sel sügisel teeb kunagine Tallinna Vene Teatri näitleja, kes seniajani sõidab Moskvas ringi Eesti numbrimärkidega autoga, kaasa korraga kolmes kõva sisuga seriaalis – ja ikka peaosalisena. Üle-eelmisel päeval enne meie kolme nädala tagust kohtumist Moskvas olid tal võtted 360 kilomeetri kaugusel Orjolis, kust jõudis järgmisel hommikul kella neljaks rongiga pealinna. Juba kaks tundi hiljem lendas ta võtetele Kiievisse, kust pidi järgmisel ööl kell kolm sõitma lennujaama, et jõuda kella kuuesele Moskva lennukile. Moskvas kestsid võtted päev otsa, lõppedes kell kaheksa õhtul. Kell 23 aga istus Kirill juba Moskva-Orjoli rongis, et alustada seriaalivõtete uut ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles