Keskerakond tahab teha vahet valimisreklaamil ja teavituskampaanial

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnaliinibuss.
Tallinna linnaliinibuss. Foto: Mihkel Maripuu

Sellest nädalast sõidavad Tallinnas linnaliinibussid, millel on Keskerakonna logo ja noorte keskerakondlaste fotod, ent Keskerakonna noortekogu esimehe hinnangul keeld pärast valimiste väljakuulutamist nende reklaame puudutama ei hakka, sest nemad teevad bussidel teavituskampaaniat, mitte valimisreklaami.

Tallinna Linnatranspordi Aktsiaselts, mille juhatuse esimees on keskerakondlane, otsustas keelustada riigikogu valimiste eelseks ajaks valimisreklaamid ühistranspordil, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Keskerakonna noortekogu esimees Tõnis Mölder rääkis, et tegemist on kampaaniaga, mis näitab, et Keskerakond on noorenev erakond. Nimelt on bussidel on keskerakonna logo ja noored parteilased, kuid noortekogu esimees Tõnis Mölder kinnitab, et tegu pole poliitilise reklaamiga.

«Ei tegemist ei ole riigikogu valimiskampaania osaga, tegemist on sellise teavituskampaania osaga näitamaks, et Keskerakond on noorenev erakond, ja näitamaks ka seda, et paljud teised noored on oodatud meie noortekogusse ja ka erakonda astuma,» ütles Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles