Tehase tänaval avab uksed uus täika

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Tehase täika avatakse ametlikult alles ülehomme, on omanik Tauno Õssu sõnul paljud huvilised juba müügikoha üles leidnud ning bokse rentinud.
Kuigi Tehase täika avatakse ametlikult alles ülehomme, on omanik Tauno Õssu sõnul paljud huvilised juba müügikoha üles leidnud ning bokse rentinud. Foto: Margus Ansu

Ülehomme avatakse Tehase tänaval vanakraamiturg, kus kauba omanik ei pea sugugi leti taga seisma, vaid saab rentida boksi. Müügi eest asjade omanik hoolitsema ei pea, tuleb vaid hinnad määrata ning kirjutada lühike tootekirjeldus.

Tehase kirbuturu juhataja Tauno Õssu sõnul tekkis avamise mõte sellest, et ta on palju käinud mööda Soomet, kus sellised ettevõtmised toimivad väga hästi. «Kuskilt ikka võetakse malli, miks ka mitte proovida siin,» leidis Õssu.

Omaniku sõnul ootab täika riideid, jalanõusid, sööginõusid ning kõike muud, mis on kodus jalus. Ta lisas, et mööblit esialgu ei oodata, ent kuna uue kirbuturu läheduses on garaažiboks, siis on tõenäoline, et tulevikus saab seda rentida, et tegeleda ka tehnika müümisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles