Mustika keskuses oli evakuatsiooniõppus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evakuatsiooniõppus Mustika keskuses.
Evakuatsiooniõppus Mustika keskuses. Foto: EfTEN

Teisipäeva hommikupoolikul oli EfTEN Kinnisvarafondi hallatavas Mustika keskuses eriõppus, mille käigus harjutati keskuse allüürnike ja töötajate evakueerimist tulekahju olukorras.

EfTEN Capital AS-i kaubanduspindade ärijuhi Toomas Õuna sõnul täitis õppus oma eesmärki, tagades rendipindade töötajate tuleohutusalased oskused ja valmisoleku eriolukorras evakueerimiseks. «Tulekahjuõppusega soovisime kontrollida tuleohutuspaigaldiste õigeaegset rakendumist, töötajate teadmisi ja vastutavate isikute pädevust evakueerimise juhtimisel,» rääkis Õun.

Legendi kohaselt tekitati tulekahju õppesuitsuga keskuse esimesel korrusel asuvas mänguautomaadis. Tulekahjust teavitati Häirekeskust ja turvateenistust ning hoonest evakueeriti kõik keskuse külastajad ja töötajad. Evakuatsiooniõppuse viis läbi valve- ja tuletõrjesüsteemide projekteerimis- ja hooldusettevõte Stopfire OÜ.

Riiklik tuleohutusjärelevalve kontroll teostati keskuses viimati 2014. aastal. ​2012. aasta suvest on Mustika keskuse omanik EfTEN Kinnisvarafond, kes viis möödunud aastal keskuses läbi põhjalikud rekonstrueerimistööd.

2009. aasta märtsis oli Mustika keskuses suur tulekahju, mis oli tingitud arvatavalt korrast ära tulekustutussüsteemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles