Läänemaa rahvaliitlaste eksjuht ühineb sotsiaaldemokraatidega

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / kollaaž Katri Karing

Hanila vallavolikogu liige, kuni kevadise Rahvaliidu kongressini erakonna Läänemaa maakonnaorganisatsiooni juhtinud Meelis Malk lahkus Rahvaliidust ja ühines Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

«Eesti maaelu eest on vaja seista ja mõistlik on koonduda sinna, kus on ideid ja ka soovi midagi muuta. Sotsiaaldemokraatlik Erakond on oma viimaste aastate tegevusega tõestanud, et neil on erinevalt teistest erakondadest reaalne mure inimeste pärast, kes väljaspool suurlinnu elavad ning soov nende probleemidele lahendusi leida. Rahvaliidust jäävat tühimikku üritab täita ka Keskerakond aga kuna tegu on suhteliselt autoritaarse juhtimisstiiliga erakonnaga ja põllumehi on seal vähe siis ma ei näe nende tegevuses seda siirust,» ütles Meelis Malk.

«Rahvaliidust rääkides on mul loomulikult kahju, milliseks on nad tänase juhtkonna võimumängude ja raha pärast purelemise tulemusena muutunud. Veel allesjäänud liikmed peaksid hoidma pead selged ja mitte laskma ennast hullutada niiditõmbajatel. Minule selline pooldemokraatlik juhtimisstiil ei sobinud,» selgitas Meelis Malk oma lahkumist. «Samas kohapealsete erakonnakaaslaste kohta saan vaid häid sõnu öelda,» lisas ta.

Meelis Malk on Hanila vallavolikogu liige, Virtsu kooli hoolekogu esimees ja EELK Karuse Margareeta koguduse juhatuse esimees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles