Lessing sai MMil 15. koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: Tairo Lutter

LASKESUUSATAMINE. Laskesuusatamise MMil Kontiolahtis oli eile kavas meeste 20 km distants. Stardis oli ka neli eestlast, kellest parimana sai 15. koha Roland Lessing, kellele see oli 36-aastasena karjääri parim tiitlivõistluste koht.

Ühel lasul eksinud Lessing kaotas võitjaks tulnud Martin Fourcade’ile +2.05,9. Kõrge 15. koha saanud vanameister tunnistas, et eilne sõit läks tõesti hästi. «Lamadestiirudes läks täna hästi, ei ole millegi üle kurta. Pärast esimest lamadestiiru tegin veel teiseks täiendusi ja õnnestuski ära lasta,» rääkis Lessing ETV-le.

Karjääri parima tiitlivõistluste tulemuse saanud Lessing lisas, et heale sõidule aitasid kaasa suurepärased olud. «Rada on siin nii kerge ja olud ka kerged. Libisemine oli täna (eile – toim) väga hea, määrdemehed panid täkkesse,» lisas Lessing, kes avaldas lootust, et ta peaks pääsema ka pühapäevasesse ühisstardiga sõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles