15-aastane nooruk pussitas Pärnus teist noormeest

Andres Einmann
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga. Foto on illustreeriv.
Nuga. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

15-aastane noormees pussitas eile õhtul Pärnus rannapromenaadil kaks aastat vanemat noormeest, politsei pidas pussitaja kahtlustatavana kinni.

Noormees lõi 17-aastast noorukit eile kella 18.30 ja 19 vahel rannapromenaadi Mai elamurajooni poolses otsas terava esemega rindkere piirkonda.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ütles Postimehele, et noormees pussitas teist isiklikul pinnal tekkinud tüli käigus. Kiirabi toimetas kannatanud Pärnu haiglasse.

Pussitaja on praegu 48 tunniks kinni peetud. Ermi sõnul on praegu veel otsustamisel, kas prokuratuur taotleb kohtult tema vahistamist.

Rohkem detaile juhtunu kohta prokuratuur praegu anda ei saa.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist. Kohus võib süüdimõistmisel sellise teo eest karistada 4-12-aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles