Koondis sõidab Hollandisse 14 mängijaga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise treening.
Eesti võrkpallikoondise treening. Foto: Liis Treimann

VÕRKPALL. Otsustavateks Euroopa meistrivõistluste valikmängudeks valmistuv Eesti meeste võrkpallikoondis sõidab esimestele kontrollmängudele Hollandisse 14 mängijaga. Koju jäävad põlvedega hädas olev tempomees Timo Tammemaa ja teine tempomängija Ardo Kreek, kes mängib alles 9. mail Prantsusmaal finaalis. Koondise abitreeneri Rainer Vassiljevi sõnul on ligi kahenädalane ettevalmistus sujunud kenasti ja sisekliima suurepräane.

«Hea on näha ja tunda, et kõik on väga motiveeritud, «duhhi» jagub. Pole arugi saada, et pärast klubihooaega mingit puhkust polnud, väsimust ei paista kusagilt. Sama käib ka näiteks minu enda kohta,» sõnas Vassiljev, kes klubihooajal juhendab Tallinna Selverit.

«Kõik saavad aru eelseisvate valikmängude tähtsusest, ka väsitavatel treeningutel ollakse väga hästi keskendunud ja korralik andmine käib. Siht on silme ees,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles