Nõmmel varastati valmimisjärgus grillplatsilt väligrill

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harku grillplats
Harku grillplats Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Laupäeval laekus Nõmme linnaosa valitsusele teade, et Harku raba servas olevate tiikide juurde rajatavalt grillplatsil kaevab grupp noori mehi maast välja väligrilli. Paraku piisava kiirusega reageerida ei jõutud ja grill tariti platsilt minema.

Kolm uut väligrilli paigaldati eelmisel nädalal. «Grillid on suured ja rasked, kaevatud maapinna sisse ja nende eemaldamine on keeruline. Neil noormeestel pidi olema palju jõudu või väga suur tahtmine,» ütles Nõmme linnaosavanem Tiit Terik.

«Rajasime grillväljakud Harku raba servas olevate tiikide äärde, sest seal käiakse tihti grillimas. Peamiseks probleemiks oli, et praht visati maha ning metsas tehti lõket. Grillplats rajati eesmärgiga, et rabametsas suvalistes kohtades tuld ei tehtaks ja prügi metsa alla vedelema ei jäetaks. Linnaosavalitsusel on lihtsam tellida sinna prügivedu, kui käia metsa alt prügi korjamas,» sõnas Terik.

Tekitatud kahju on 500 eurot. Varguse uurimisega tegeleb politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles