Pealinna sotsid esitasid ettepanekud võimuleppe muutmiseks

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra.
Rainer Vakra. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Tallinna piirkonna juhatus esitas esmaspäeva õhtul oma ettepanekud koalitsioonilepingu muutmiseks, millest põhilised on tulumaksuvaba miinimumi tõstmine, valimiskuludele ülempiiri seadmine ning kaasava eelarve kehtestamine omavalitsustele.

SDE Tallinna piirkonna esimehe Rainer Vakra sõnul oli piirkonna juhatuse koosolek avatud vormis ning vaatamata kesksuvele oli kohale tulnud 35 inimest. «Igal sotside liikmel oli võimalik rohujuure tasandil oma ideedega välja tulla,» ütles Vakra Postimehele.

Sotside esimees Jevgeni Ossinovski pöördus eelmisel nädalal erakonna piirkonnaorganisatsioonide poole ja tegi ettepaneku esitada oma ideed koalitsioonilepingu täiendamiseks kolmes põhilises valdkonnas: demokraatiapakett, ääremaastumise vähendamine ning ettevõtluse toetamine ja arendamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles