Venus Williamsi teine noorus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: SCANPIX

TENNIS. Kunagine naiste tennise maailma esinumber ameeriklanna Venus Williams kerkis värskes edetabelis üle pika aja tagasi esikümnesse, hõivates seitsmenda positsiooni. Viimati kuulus 35-aastane Williams esikümnesse aastal 2011.

Williams teenis lõppenud nädalavahetusel selle hooaja kolmanda turniirivõidu, kui sai Hiinas Zhuhai turniiri finaalis 7:5, 7:6 (6) jagu Karolina Pliskovast. «Olen nüüdseks Aasias turniire mänginud seitse nädalat ja tunnen end kui kodus,» ütles ameeriklanna. Viimati võitis Williams kolm WTA turniiri ühel hooajal aastal 2008. Williams on sel hooajal esikoha saavutanud ka Aucklandi ja Wuhani turniiridel.

Pika karjääri jooksul seitse suure slämmi turniiri võitnud ameeriklanna kukkus 2011. aastal koguni esisajast välja, sest oli pikka aega hädas tervisega. Kõige madalamal kohal oli ta tabelis 2012. aasta 13. veebruaril: 137.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles