Põhja-Tallinna ametnikud kohtuvad täna inimestega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salme kultuurikeskus.
Salme kultuurikeskus. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Põhja-Tallinna linnaosavanem Karin Tammemägi kohtub täna kell 18 Salme Kultuurikeskuse (Salme 12) esisel platsil asumi elanikega.


Kohal on ka vanema asetäitja Olga Ivanova, Põhjaprefektuuri Põhja konstaablijaoskonna piirkonnavanem Peeter Puio, mupo peainspektor Pavel Boitsov, linnaosavalitsuse haldussekretär Helju Prits, sotsiaalhoolekande osakonna juhataja Mart-Peeter Erss ja jurist Mai Sõber.

«Kohalikel inimestel on võimalik kuulda ülevaadet linnaosas toimuvast ja linnaosavalitsuse tulevikuplaanidest. Kõik soovijad saavad esitada esinejatele küsimusi ja teha omapoolseid ettepanekuid, kuidas muuta elu linnaosas veelgi turvalisemaks ja hubasemaks,» rääkis Põhja-Tallinna avalike suhete nõunik Rene Riismaa.

Õues toimuv infopäev pole Põhja-Tallinnas esmakordne. Paar nädalat tagasi tehti samasugune üritus Karjamaa pargis ning see läks väga hästi korda. «Meil on selle jaoks olemas telk, kus saab vajadusel vihmavarjus olla. Samuti pakume kõikidele tulijatele kuuma teed ja natuke maiustusi. Õues toimub üritus sellepärast, et me ei oska prognoosida, kui palju inimesi tuleb,» lausus Riismaa.

Ta lisas, et niimoodi püüab linnaosavalitsus elanikele lähemale tulla. Et inimene ei peaks iga küsimuse või ettepanekuga linnaosavalitsusse tulema, vaid ta saab oma asjadest kodu lähedal rääkida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles