Mälumänguturniiril võib õige vastus tulla viimasel sekundil

Piret Kooli
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Korobeiniku võistkond: Roman Fokin, Valeria Müürsepp, Janar Filippov, Andrei Korobeinik, Kaja Kallas ja Madis Aesma.
Andrei Korobeiniku võistkond: Roman Fokin, Valeria Müürsepp, Janar Filippov, Andrei Korobeinik, Kaja Kallas ja Madis Aesma. Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Kanal 2 mälumängu «Mis? Kus? Millal?» juubelihõnguline viies turniir on hooga käima läinud. Ees ootavad uued tulised lahingud, kus lisaks teadmistele pannakse proovile ka vastajate nutikus, loogika ja mõttekiirus.

Kokku osaleb turniiril «Mis? Kus? Millal?» kuus meeskonda, neist kaks paremat jõuavad finaali. Selleks peavad nad õigesti vastama televaatajate saadetud küsimustele – iga küsimuse jaoks on aega täpselt üks minut ja mäng käib kuue punktini. Hooaja avanud erisaates suutis kaptenitest koosnev võistkond televaatajad nutikusega üle trumbata, küll pidi vaatajate küsimustele alla vanduma teises saates osalenud Marthi Lepiku tiim. Järgmisel reedel selgub, millise lahingu annab vaatajate vastu Andrei Korobeiniku võistkond.

Korobeinik, kes avasaates valiti ka parimaks mängijaks, tõdeb, et selles saates loeb väga palju meeskonnatöö ja kiirus. «Kõige kindlam viis rahulikuks jääda on oma meeskonda usaldada,» tõdeb Korobeinik, kelle võistkonda kuuluvad veel Kaja Kallas, Madis Aesma, Janar Filippov, Valeria Müürsepp ja Roman Fokin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles