Tallinna linnaosad kutsuvad vabatahtlikke lund rookima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristusel on iga kätepaar abiks.
Lumekoristusel on iga kätepaar abiks. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Lasnamäe linnaosa valitsus kutsub vabatahtlikke appi lund koristama koolide, lasteaedade, polikliinikute ja teiste oluliste hooneteni viivatelt teedelt. Appi kutsuvad ka Nõmme, Pirita, Kristiine ja Põjka-tallinna linnaosa.

Kogunemiskoht on Lasnamäe kriisikomisjoni staabis aadressil Paevälja puiestee 5, kust saab oma lumelabida puudumisel tööriista ja sooja suppi. Kaasatud on ka Eesti kaitsevägi ja kaitseliit.
Kogunemist puudutavat lisainfot saab telefonil 6055210.

Nõmme linnaosa valitsuses on vabatahtlike lumekoristajate kontaktisik Lembit Toomik, kelle telefon on 522 32 84. Nõmmelaste üks lumebrigaad juba töötab.

Täna õhtupoolikul ja homme on kõik vabatahtlikud töökäed Nõmmel teretulnud. Linnaosa valitsusel on ainult 20 lumelabidat, mistõttu on vabatahtlikel soovitav oma labidas kaasa võtta.

Pirita linnaosa kontaktisik on Merike Kalam, kelle telefoninumber on 645 76 15. Tema registreerib vabatahtlikke lumekoristajaid, korraldab tõid ning varustab inimesi lumelabidatega nii täna kui nädalavahetusel. Alati võib aga ka ise labida kaasa võtta ning lumerookimisele käed külge panna.

Kristiine linnaosa vabatahtlikud peaksid pöörduma Anu Sügise poole, tema telefon on 53 459 771. Muuseas tuleks tähelepanu pöörata ka katustele, kus liiga suured ja rasked lumekuhilad võivad ohtlikuks muutuda.

Põhja-Tallinna kontaktisik vabatahtlikele lumerookijatele on Harry Kärp, kellele saab helistada telefonil 645 7018. Samas tuletab linnaosavalitsus kinnistute omanikele meelde, et kruntidega piirnevate kõnniteede puhastamine on nende kohustus.

Haabersti linnaosas oodatakse vabatahtlikke lumekoristajaid nädalavahetusel linnaosavalitsuse juurde aadressil Ehitajate tee 109A hommikul kell 10. Kontaktisik on haldusosakonna juhataja Tõnu Kivimaker, telefon 6 404 811.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles