Sotside esinumber Saare-, Hiiu- ja Läänemaal on Kajar Lember

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kajar  Lember.
Kajar Lember. Foto: Peeter Langovits

Eile toimunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Hiiu-, Saare- ja Läänemaa piirkonnaorganisatsioonide koosolekul kinnitati erakonna esinumbriks riigikogu valimistel Kajar Lember.



Teisel kohal Hiiu-, Saare- ja Läänemaa valimisringkonnas on riigikogu maaelukomisjoni esimees Kalev Kotkas, kolmandal kohal Läänemaa muuseumi endine direktor Rea Raus ja neljandal kohal Lääne maavanem Neeme Suur.

«Praegune sihikindlalt elluviidav tsentraliseerimispoliitika on ületanud igasugused piirid. Tuleb teha lõpp omavalitsuste ahistamisele riigi poolt, riigi töökohtade väljaviimisele piirkondadest ja jõuliselt toetada erasektori töökohtade loomist väljaspool linnaregioone,» ütles Kajar Lember.

«Kindlasti seisavad sotsid jätkuvalt saarte elanikele soodsama praamiühenduse eest, samuti lennu - ja raudteetranspordi arendamise ja toetamise eest,» lisas Kalev Kotkas.

«Sotsiaaldemokraatide eesmärk on tagada kvaliteetse hariduse ja tervishoiuteenuse kättesaadavus kõikidele inimestele, seda ka väikesaartel ja hajaasustuse tingimustes. Seda saab teha nii haridus- kui ka tervishoiuvõrgustiku hoolika planeerimise ning regionaalsust arvestava rahastamise ja ühistranspordi arendamisega,» ütles Neeme Suur.

SDE-s toimub kandidaatide nimekirja koostamine piirkonnaorganisatsioonides, kus valitakse kandidaatide järjestus. Kandidaatide üldnimekirja kinnitab erakonna valimiskogu 16. jaanuaril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles