Noored ettevõtlushuvilised püüavad 148 projektiga poolt miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: SCANPIX

Tänavusele noorte algatusi toetavale ettevõtluskonkursile «Tähed Särama» laekus 148 projekti, mille esitajad loodavad osa saada poole miljoni krooni suurusest auhinnafondist.

Swedbanki toetustegevuse juht Maarja Loorentsi sõnul vajavad ettevõtlikud noored tuge. «Et arendada noorte ettevõtlust, muutsime sel aastal «Tähed Särama» konkursi fookust – nüüd ootasime kandideerima neid projekte, mis seotud just ettevõtlusega. Konkursile võisid esitada oma projekte nii noored oma ideedega kui ka kõik teised, kel on noorte ettevõtluse toetamiseks häid mõtteid,» märkis Loorents.

Laekunud projektid vaatab läbi Swedbanki moodustatud hindamiskogu, kuhu kaasatakse ettevõtlike noori, hariduse ja kultuuri asjatundjaid ning aktiivseid ühiskonnategelasi. Laureaadid kuulutatakse välja jaanuaris.

Kümnendat aastat toimuv noorte algatusi toetav konkurss on enam kui 400 ideesse panustanud üle üheksa miljoni krooni. Tänavu oodati osalema algatusi, mis aitavad kohalikul tasandil luua silmapaistvaid ettevõtmisi või uusi töökohti, edendamaks noorte ettevõtlikku vaimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles