Lasnamäe linnaosa uus haldushoone sai nurgakivi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf tõstis oma käega segu peale vutlarile, mis sisaldas muuhulgas tema autogrammiga Lasnamäe lehte ning praegu veel kehtivaid Eesti kroone.
Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf tõstis oma käega segu peale vutlarile, mis sisaldas muuhulgas tema autogrammiga Lasnamäe lehte ning praegu veel kehtivaid Eesti kroone. Foto: Priit Simson

Reede lõuna ajal pandi Pae pargis nurgakivi uuele Lasnamäe linnaosa valitsuse haldushoonele.


Ehitus peab kava kohaselt valmima tuleva aasta 31. augustiks. «Senine linnaosavalitsuse hoone ei rahulda ruumi ja funktsionaalsuse poolest kõiki meie vajadusi ning ka rendileping hakkab lõppema,» selgitas Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf.

«Pae pargi rajamiseks lepingut sõlmides võttis arendaja endale kohustuse ehitada spetsiaalselt uus linnaosa haldushoone,» lisas ta.

Kolmekorruselise klaasist fassaadiga hoone aadressile Pallasti 54 rajab ja annab linnaosale rendile Merko Ehituse AS. Merko ehitab samasse piirkonda ka mitukümmend kortermaja ja mõned ärihooned.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles