Vassiljev kiitis koolikiusu ja põgenike uputamist

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Vassiljev
Viktor Vassiljev Foto: Liis Treimann

Riigikogu keskfraktsiooni liige Viktor Vassiljev ütles kolmapäeval Nõmme Raadios saates «Lõunatund», et koolikiusamine on positiivne ning kummipaadiga üle piiri tulevad põgenikud tuleks ära uputada.

Vassiljev rääkis saates, et vägivald on evolutsiooni loomulik osa. «Kui üks külajoodik teisele pasunasse annab, on see evolutsiooni mõistes väga positiivne nähtus,» teatas Vassiljev ja jätkas: «Ja laste agressiivsus täpselt samamoodi peegeldab seda, olgu ta siis tänaval, olgu ta koolikiusamine, see on samasugune positiivne nähtus põhimõtteliselt –  ainult et keegi sai kannatada, keegi sai peksa.

Kiviajal oleks ta lihtsalt mättasse löödud ja ta poleks järglasi saanud, aga kuna meil on teatud sotsiaalabi struktuurid, sotsiaalne võrgustik, meil on meditsiin, siis saavad hakkama ja jäävad ellu ka need, kes on absoluutselt saamatud, küündimatud, lollid, ja samasugustega saavad nad järglasi,» lisas riigikogu liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles