Savisaar: Kallasel on päris head võimalused

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Sander Ilvest

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar avaldas heameelt, et Reformierakonna auesimees Siim Kallas kavatseb presidendiks kandideerida, ning ütles, et tema meelest on Kallasel päris head võimalused.

Savisaar ütles rahvusringhäälingu raadiouudistele, et kartis, et pärast ebaõnnestumist Euroopa liberaale ühendava ALDE juhivalimistel muutub Kallas liiga ettevaatlikuks. «Minu meelest on tubli, et vana lahinguhobune Kallases ärkas ja ta otsustas välja tulla,» ütles ta ERRi uudisteportaali teatel.

Savisaar ei soovinud ennustada, mis hakkab juhtuma augusti lõpus algavatel presidendi valimistel, ega öelda, kas Keskerakond oleks valmis Kallast toetama. Küll leidis ta, et Kallasel on valimistel «päris head võimalused».

Kallas ise ütles ERRi raadiouudistele, et erakonnad ei ole veel kandidaatide üle kõnelusi alustanud ja ka Reformierakond ei ole tema toetamist otsustanud. Tema sõnul peab erakonna esitatav kandidaat omama piisavalt laia toetust ja selleks tuleb korraldada sisevalimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles