Külm pole suurt kurja veel teinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine Tartu.
Talvine Tartu. Foto: Margus Ansu

Tartus oli eile –27,6 kraadi, mis on senine selle talve külmarekord siin.

Pakane mõjutab vee- ja küttesüsteeme

Tartu Veevärgi juhataja Toomas Kapp ütles, et pakasega pole midagi väga hullu seni juhtunud. Vesi külmus kinni Väike-Tähe tänava majal ja Laias tänavas külmus ühel majal kanalisatsioon.
«Jälgime olukorda väga tõsiselt,» ütles Kapp.

Anne Soojuse juhataja Margus Raud lausus, et linna kütmine käib graafiku järgi ja vastavalt kütmismudelile. Kuigi pakasepäevadel on soojasüsteemid suurema koormuse all, on riskid hajutatud, sest süsteemi köetakse mitmest katlamajast.

«Eks meie kõige suuremad riskid on igasugused avariid,» lausus ta.

Tarbusel jäi üleeile hommikul kahele liinile buss saatmata, sest need ei käivitunud. Teenindusdirektor Ervin Nõmme kinnitas, et eile tema kõrvu ühestki ärajäämisest teavet ei jõudnud.

Sebe Tartu linnabussiliinidel tekkis bussil nr 1 ustega probleem ja eile hommikul sõitis sellel liinil seetõttu umbes pooleteise tunni vältel viie bussi asemel neli. Lühemat aega oli ustega probleeme ka bussil nr 20. (Jüri Saar)

------------------------------------------------------------------------

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles