Ivanova: Keskerakond võib saada valitsuses rahandus-, haridus-, justiits- ja keskkonnaministri koha (3)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Korb ja Olga Ivanova Postimehe stuudios.
Mihhail Korb ja Olga Ivanova Postimehe stuudios. Foto: Kaspar Virks

Keskerakonna juhatusse kuuluva riigikogu liikme Olga Ivanova hinnangul saab erakond uues valitsuses lisaks peaministri kohale ka rahandus-, haridus-, justiits- ja keskkonnaministri koha.

Ivanova kirjutas Facebookis, et rahandusministriks peaks saama praegune riigikogu fraktsiooni juht Kadri Simson, justiitsministriks fraktsiooni aseesimees Mailis Reps, haridusministriks riigikokku kuuluv Aadu Must ja keskkonnaministriks riigikogu liige Mihhail Korb.

Ivanova märkis ka, et kokkuleppe kohaselt jääb riigikogu esimehe koht sotsiaaldemokraat Eiki Nestorile.

Must ütles Postimehele, et Ivanova on väga sümpaatne ja eriti sümpaatne on see, et Ivanova pakub haridusministri kohta talle. Samas jookseb ta Musta sõnul portfellide jaotamisega piltlikult öeldes rongi ees.

Musta sõnul on Keskerakonnas olnud küll juttu sellest, kes millisele kohale kõige paremini sobiks, kuid teiste erakondadega pole kohajaotusest veel räägitud.

Uut võimuliitu moodustavate Keskerakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu juhid on lubanud ametikohtade jagamist ametlikult arutada homme hommikul.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles