Michal ütleb välja, kui keegi ajab segast (7)

Tuuli Koch
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal heidab ülikonna selga ja hakkab Reformierakonna juhi koha eest võistlema.
Kristen Michal heidab ülikonna selga ja hakkab Reformierakonna juhi koha eest võistlema. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui Reformierakond soovinuks valitsuse kummuli ajada, oleks see endise majandusministri ning erakonna riigikogu fraktsiooni juhi Kristen Michali sõnul nende võimekust ja kogemusi arvestades ka õnnestunud. Uue valitsuse kahte esimest töönädalat ja Keskerakonda saatvaid skandaale vaadates ohkavad nad pigem kergendatult.  

-Kas olete hakanud uue olukorraga – opositsioonieluga – harjuma ja esimene šokk on üle elatud?

Meeleolu on võitluslik. Eks iga järsk muutus elus paneb sisse-välja hingama, algul kiiremini, siis rahulikumalt. Opositsioonitöö on muidugi teistmoodi, aga eneseväärikus, mandaat ja arusaam meie rollist ning väärtusest hoiab meeskonda koos. Eesmärk on teha opositsioonitööd sama hästi ja asjatundlikult kui valitsemist. Opositsiooni roll on seista ebamõistlike asjade vastu ja mõistlike poolt.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles