Olümpiale pürgiva Nurmsalu tüütasid igavad nädalavahetused ära

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: Liis Treimann/Postimees

Suusahüppaja Kaarel Nurmsalu naaseb suurde võistluskarusselli ning teeb pärast 2014. aastat taas kaasa MK-sarjas. Nurmsalu sõnul sai tal küllalt sisutühjadest nädalavahetustest ning aeg oli end taas kätte võtta. 

Pärast 2014. aastat taas suurele suusahüppeareenile naasev 25-aastane Nurmsalu plaanis MK-sarja naasmist alates septembrist. Tal sai küllalt nädalavahetusel sõpradega põhjuseta väljaskäimistest ning ta võttis ühendust oma vana treeneri Topi Sarparantaga. «Septembris käis laks ära. Igavatest nädalavahetustest, kus oli vaja sõpradega ilma põhjuseta välja minna, viskas kopa ette. Ma ei jaksanud enam,» lausus eestlane.

«Palusin kõigil asjaosalistel mitte midagi sellest rääkida. Kui keegi hakkas asjale jälile saama, siis tuli neile mäda ajada,» avaldas Nurmsalu Postimehele, kuidas tal naasmisplaane sedavõrd pikalt varjata õnnestus. «See on hea, et saime tegeleda treenimisega, mitte ei kulutanud kaks kuud varem aega, vastates küsimustele, kuhu MK-etapile ma lähen ja mis tunne mul on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles