Ränkel võitis sprindi ja klassikasõidu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel
Raido Ränkel Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl peetavatel Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlustel võitis meestest nii vabatehnikasprindi kui 15 km klassikasõidu Raido Ränkel. Sprindis edestas ta tänu finišispurdile Karel Tammjärve ja Kristjan Kolli.

Eesti selle hooaja parim sprinter Marko Kilp otsustas kvalifikatsiooni järel võistlemisest loobuda ja seega kullaheitlusse ei sekkunud. Sellel hooajal nigelas vormis olnud Peeter Kümmel takerdus poolfinaali lõpukurvis ja ei suutnud finaali murda.

Nädala pärast võõrustab sama Otepää rada kogu maailma sprindiparemikku, kui MK-etapi raames on samuti kavas vabatehnikasprint. «Kogesin täna mitu korda, et kui üritada siin rajal viimasel tõusul eest ära sõita, siis lõpuks tullakse mitmekesi selga. Edu toovad libedad suusad. Seetõttu ei läinudki enam finaalis viimasel tõusul midagi üritama, vaid jätsin asjad lõpu peale,» lausus Ränkel pärast finišit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles