Naine lasi elukaaslase vaeseomaks peksta (8)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Sepp ja Gerli Epelbaum mullu sügisel Harju maakohtus.
Kristo Sepp ja Gerli Epelbaum mullu sügisel Harju maakohtus. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Emadepäev on üks aasta ilusamaid pühasid, mil lapsed viivad emadele-vanaemadele lilli ja kingitusi ning valitseb õnnis meeleolu. Nii on see vähemasti enamikul. Eelmise aasta emadepäeval ehk 8. mail pidid aga paar eakamat naist ühes Tallinna pargis pingil päikeselist päeva nautides pealt nägema koletut juhtumit, kus kaks noort meest peksid väga julmal moel kolmandat.

Olenemata sellest, et naistel poleks olnud võimalik peksu füüsiliselt kuidagi takistada, said just neist oimetuks pekstud noormehe päästjad. Nende kurja sõnaga sekkumise peale jooksis peksumeeste juurde noor naine, kellega koos tormasid ründajad eemal olnud autosse ja põgenesid.

Kannatada saanud Martile (ohvri kaitseks nimi muudetud – toim) kutsusid prouad kiirabi ja ta viidi haiglasse. Kolm päeva hiljem kirjutas ta politseile toimunu kohta avalduse.

«Parki sisenedes jõudsin näha kahte vanadaami, kui järsku tiriti mind kõrvale sõnadega «Ajame törtsu mehejuttu!». Jõudsin ühte neist silmata ja kiirelt ka teist, kui juba olin maas ja sain peksa. Erilist muud juttu ei mäleta, et oleks olnud.»

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles