Järvevana teel muutub liikluskorraldus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Seoses Ülemiste ristmiku rekonstrueerimisega seonduvate kommunikatsioonide ümberehitustöödega muudetakse alates laupäevast, 16. aprillist liikluskorraldust Järvevana teel.


Liikluseks jäävad küll avatuks kaks sõidurada mõlemal suunal, kuid need viiakse kokku tee osale, kus täna kulgeb ainult ühe suuna liiklus ning sõiduki liikluseks jääb ühel sõidurajal standardis lubatud miinimum, teatas Raepress.

Sellest tulenevalt vähendatakse lubatud sõidukiirust operatiivselt lähtudes liiklussituatsioonist ning Tammsaare tee pikenduse suunalt lõpetatakse vasakpöörde võimalus Veerenni tänavale. Samuti jääb Veerenni tänavalt ainult parempööre suunaga Tammsaare tee suunas. Alates 23. juunist suletakse ka Veerenni tänava ja Järvevana tee ühendus, sest seal algavad kommunikatsioonide ja tunneli kaevetööd.

Kuna tänane liikluskoormus Järvevana antud teelõigul on 80 000 sõiduki ringis ööpäevas, millele lisanduvad veel teeehituse masinad, siis on lähiperspektiivis ette näha antud piirkonnas tõsiseid liiklusummikuid ja koguni liiklusseisakuid. Transpordiamet soovitab hoolikalt kaaluda sõidumarsruudi planeerimisel Järvevana tee kasutamist ning alates 16. aprillist seda piirkonda vältida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles