Kõlvart nopib sportlastega Põhja-Koreas medaleid (1)

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taekwondo MM algas 15. septembril Pyongyangis, avapeol tantsisid lapsed ning suurelt ekraanilt näidati samal päeval toimunud stalinistliku riigi raketikatsetust.
Taekwondo MM algas 15. septembril Pyongyangis, avapeol tantsisid lapsed ning suurelt ekraanilt näidati samal päeval toimunud stalinistliku riigi raketikatsetust. Foto: kuvatõmmis: Youtube

Samal ajal kui kogu maailm arutab Põhja-Korea tuumakatsetuse üle, sõitsid Eesti sportlased üheskoos peatreener Mihhail Kõlvartiga Põhja-Koreasse võistlema.

«Praegu on meil juba kolm pronksmedalit olemas, kuigi Koreast on hästi raske midagi saada,» rõõmustas eile Eesti Taekwondo Liidu peasekretär Ilona Tsvetkova-Uzlova, et Pyongyangis toimuvatel taekwondo maailmameistrivõistlustel on läinud hästi. 

Tema kinnitusel on ligi nädal aega Põhja-Koreas olnud Eesti sportlaste delegatsioon väike – seitse sportlast koos peatreener Mihhail Kõlvartiga, kes on ühtlasi Tallinna abilinnapea ja alaliidu president.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles