Rakvere koalitsioon igatseb tagasi kaharat kuuske (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
01FEBRUARY2016, Lääne-Virumaa,RAKVERE
KUUSK, RAKVERE JÕULUKUUSK, KUUSEINSTALLATSIOON

Fotol: AKENDEST JÕULUPUU, AKNAPUU
01FEBRUARY2016, Lääne-Virumaa,RAKVERE KUUSK, RAKVERE JÕULUKUUSK, KUUSEINSTALLATSIOON Fotol: AKENDEST JÕULUPUU, AKNAPUU Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Läinud teisipäeval Reformierakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ning Keskerakonna vahel sõlmitud Rakvere linna koalitsioonilepingus on punkt, mille kohaselt tuuakse linna keskväljakule traditsiooniline jõulupuu, kogu Eestis ja kaugemalgi tuntust kogunud installatsioon aga kolitakse mujale.

Installeeringute autor, linnakunstnik Teet Suur ütles, et kui see, mis ennast siiani õigustanud on, linnale enam ei kõlba, pole tegemist millegi muu kui rumalusega. «Olen sellest tegelikult väsinud,» nentis Suur ja lisas, et kindlasti on kohti, kus tema tööd rohkem hinnatakse.

Seda, kas mees jätkab linnakunstnikuna, Suur praegu kommenteerida ei soovinud. «Vara veel. Aga pean ütlema, et mul on elus muidki teemasid. Kui kuuske materdatakse, on see minu ja Raiko Kaasiku asi, kui see toob kasu, on Rakvere asi.»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles