Nädalavahetusel läheb Järvevana teel kitsaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvevana tee jääb nädalavahetusel liiklemiseks kitsaks.
Järvevana tee jääb nädalavahetusel liiklemiseks kitsaks. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna transpordiamet teatab, et seoses veekollektori ehitusega muudetakse liikluskorraldust Järvevana teel kahel järjestikusel nädalavahetusel, 6.-8. mail ning 13.-15. mail, mistõttu liiklejatele jääb kasutada kummaski suunas üks sõidurada.

Seoses võimalike liiklusummikutega palutakse nii eeloleval kui ka järgneval nädalavahatusel valida Järvavana tee asemel  liikumiseks mõni teine marsruut.

Järvevana tee vältimiseks on võimalik kasutada Tehnika tänavat ja Filtri teed, Endla või Liivalaia ja Juhkentali tänavat. Tallinnasse sisenemisel soovitab transpordiamet sihtkohast lähtuvalt valida sobiv tee juba Tallinna ringteelt (Pärnu, Viljandi, Tartu ja Peterburi maantee), kus on üleval juhatavad viidad.

Veekollektori ehitus on osa ulatuslikust Ülemiste ristmiku rekonstrueerimisest. Tallinna ühe olulisema liiklussõlme ümberehituse 1,2 miljardi krooni suurused kulud kaetakse kuni 75 protsendi ulatuses Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondist, linna osalus on 25 protsenti. Ülemiste liiklussõlm valmib praeguste kava järgi 2013 aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles