Autoärimees kinkis haigetele lastele kümme tuhat eurot

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«See 10 000 eurot on nii Aasta Auto aktsiaseltsilt kui ka kõikidelt Audi sõpradelt lastefondile, sest eks tänu headele klientidele meil seda kasumit üldse on,» sõnas Aasta Auto ASi omanik Tarmo Uffert. Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi strateegiajuht Küllike Saar seisab paremal.
«See 10 000 eurot on nii Aasta Auto aktsiaseltsilt kui ka kõikidelt Audi sõpradelt lastefondile, sest eks tänu headele klientidele meil seda kasumit üldse on,» sõnas Aasta Auto ASi omanik Tarmo Uffert. Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi strateegiajuht Küllike Saar seisab paremal. Foto: Kristjan Teedema

Autoärimees Tarmo Uffertile on 10 000 eurot suur raha. Kellele ei oleks! Aga Tarmo Uffert mõtleb nii: natuke ju nagu võimalust on – majandus kosub, ettevõte on kasumis, dividende võib välja võtta …

Jutt käib sellest, et Aasta Auto ASi omanik Tarmo Uffert annetas mõne päeva eest oma uue müügisalongi avamise puhul 10 000 eurot Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar peab seda sündmust eriliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles