Pere unustas väikelapse kogemata Viljandi poe parklasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linn.
Viljandi linn. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lõuna prefektuur avaldas sotsiaalmeedias tänu Viljandi elanikule, kes leidis esmaspäeva õhtul linna poe parklast omapäi jäänud ja sokkides kolmeaastase poisi.

Tähelepanelik mees märkas üleeile õhtul kella 18.30 paiku Viljandis Jakobsoni tänaval poe parklas üksinda seismas väikest poissi, kel olid jalas üksnes sokid ning seljas õhukesed riided. Ta läks lapsega poodi ühe kauplusetöötaja juurde, et poisi vanemaid leida, kuid tulutult, kirjutas politsei Facebookis. Nii anti juhtunust teada politseile.

Samal ajal kui patrullpolitseinikud poisi enda hoole alla võtsid, uurisid teised politseinikud võimalusi, kuidas selgitada välja lapse vanemad. Pelglik poiss teadis öelda vaid oma eesnime. Umbes poolteist tundi hiljem ei olnud lapse vanemad ikka veel teada, kuid hädaabinumbril 112 helistas paanikas naine ja teatas lapse kadumisest. Tema oligi parklast leitud väikemehe ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles