Vanalinna päevade ajal on liiklus piiratud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta vanalinna päevad.
Eelmise aasta vanalinna päevad. Foto: Peeter Langovits

Tallinna vanalinna päevade ajal 28. maist kuni 5. juunini  kella 10 – 19 suletakse liiklemiseks ja parkimiseks tänavad, kus toimuvad  XXX vanalinna päevadega seonduvad ettevõtmised.

Liiklusohutuse ja linnaelanike ning turistide turvalisus tagamiseks vanalinna päevade ajal suletakse linnavalitsuse korraldusega sõidukite liiklemiseks ja parkimiseks 28. maist kuni 5. juunini  kella 10 – 19 Niguliste tänav, Vene tänav (Viru ja Vene tänava ristmikust kuni Vene tänav 15 hooneni) ning Harju tänav (Vana Posti tänavast kuni Raekoja platsini).

28. maist kuni 1. juunini suletakse  liikluseks Nunne tänav (Nunne tänava algusest kuni Nunne ja Väike-Kloostri tänava ristmikuni) ja Lai tänav (Nunne ja Laia tänava ristmikust kuni Hobusepea tänavani) ning 4. juunil kella 14.15 – 14.45 Suure-Rannavärava tänav (Rannamäe teest kuni Põhja puiestee trammi ülesõidukohani). Ajavahemikus 28. maist kuni 5. juunini kella 10 – 19  lubatakse Rüütli tänaval liigelda mõlemal suunal.

Tänavate sulgemise ajal lubatakse Vene, Niguliste, Harju, Nunne ja Laia tänava elanikel tasuta parkida parkimislubade alusel Mere puiestee (Väike-Rannavärava 6) tasulises kinnises parklas, Rannamäe teel Balti jaama kõrval asuvas parklas või naaberpiirkonna tänavatel, kus parkimine ei ole keelatud.

Arvestades eelnevate aastate kogemusi on vanalinna päevade korraldajatel soov korraldada ka tänavu tänavakaubandust Niguliste ja Vene tänaval. Niguliste tänaval ja Vene tänaval töötavad vanalinna päevade ajal käsitöölised, avatud on töö- ja õpitoad ning toimuvad kontserdid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles